WELKOM OP ONZE WEBSITE

Ondanks de aanscherping van Overheidsmaatregelen blijft het vooralsnog mogelijk om klassikaal les te blijven geven, zowel op onze opleidingslocatie in Rotterdam alsmede op locatie van onze klanten. Uiteraard doen we dit met alle mogelijke veiligheidsmaatregelen die we hebben kunnen treffen.

Ook de mogelijkheid om opleidingen en herinstructies ‘On-Line’ aan bieden blijft een keus voor onze klanten.

Simulatie-trainingen  Simulatie-trainingen en simulatie-examens gaan ook gewoon door. Ook hier gelden aangescherpte veiligheidsmaatregelen zoals het  verplicht dragen van mondkapjes in de ruimte. 

Hygiënische maatregelen
Voor jouw veiligheid en die van onze medewerkers, houden we nog steeds de 1,5 meter afstand aan. Ook bieden we alle deelnemers een mondkapje aan daar wij het voorschrijven om buiten de leslokalen een mondkapje te dragen. Niet zo gezellig, wel zo veilig.
Volg de aanwijzingen van ons personeel op. Deelnemers die zich niet houden aan de regels van het personeel, verzocht worden om ons bedrijf te verlaten, dit ter bescherming van onze deelnemers en onszelf.

                   Heb je klachten?, . .  blijf thuis!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@rdpservices.com of bel ons op 010 432 8008. We staan u graag te woord.   

Wie is RDP Services BV

RDP Services BV, opgericht in oktober 2001, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in opleidingen, trainingen en consulting op het gebied van Railvervoer, Railinfra en ERTMS.

RDP Services BV maakt deel uit van TEX Rail Training.

Wij leveren onder andere competentiegerichte en maatwerkopleidingen aan bedrijven en particulieren.

Daarnaast is het Zakboekje Wagencontroleur & RID/VSG 2020 uit voorraad leverbaar. Kosten: € 25,- per stuk. (hard copy & digitale versie)

Railopleidingen