Welkom op onze website

Wie is RDP Services BV

RDP Services BV, opgericht in oktober 2001, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in opleidingen, trainingen en consulting op het gebied van Railvervoer, Railinfra en ERTMS.

RDP Services BV maakt deel uit van TEX Rail Training.

Wij leveren onder andere competentiegerichte en maatwerk-opleidingen aan bedrijven en particulieren.

Corona-maatregelen

Conform de huidige RIVM maatregelen, zijn we weer gestart met  klassikale lessen. Wel met beperkte groepsgroottes in onze opleidingsruimten. Dit zolang de huidige 1.5m maatregelen van toepassing zijn. Ook blijven we voortaan opleidingen On-Line aanbieden aan via ons Video-learning systeem. 

Voor de praktijklessen, waar ook Simulatie-trainingen onder vallen, zijn we ook weer normaal open. Dit uiteraard met beperkingen, zo houden we ook daar de 1.5m afstand aan.

Heb je klachten? blijf thuis en laat je testen!

Zelftesten

Inmiddels bieden wij Corona-zelftesten aan voor deelnemers die starten met hun opleiding of al bezig zijn met hun opleiding / herinstructie. Wanneer een deelnemer klachten heeft, of krijgt tijdens de opleiding, bieden wij deze zelftest gratis aan, het is uiteraard aan de deelnemer of hij/zij hiermee akkoord gaat. Bij twijfel of afwijzing zal de deelnemer worden verzocht de opleidingslocatie te verlaten. Dit voor de veiligheid van onze medewerkers en onze overige deelnemers.

Voor meer vragen over de mogelijkheden verzoeken we u vriendelijke persoonlijk contact met ons op te nemen

RDP levert ook een Zakboekje Wagencontroleur & RID/VSG 2021 uit voorraad. Kosten: € 25,- per stuk.

Railopleidingen